Ekipa jonë
e zgjedhur me kujdes,
janë sekreti i arritjeve tona.


Kujdesi maksimal ndaj detajeve dhe përfundimi në kohë i kërkesave të klientit,
është veqori që i kushtojmë rendesi të jashtëzakonshme.

Shërbime të specializuara
të energjisë solare për individë dhe biznese.

Projektim

Projektim për projekte të cfarëdo madhësie, projektim deri në detaje. Rata Solar ju ofron ekspertizën shumë vjecare në projektimin e zgjidhjeve me efiqiente për kërkesat tuaja, e gjitha kjo nga një ekipë me pervojë dhe ekspertizë të konsiderueshme dhe bazuar në praktikat më të mira.

Shitje

Shitje të pajsisjeve përcjellëse për sistemet e energjisë solare Off-Grid dhe On-Grid. Kjo mundësohet si shërbim ndaras ose bashkë me shërbimet tjera që kompania ofron për cfarëdo projekti të cdo madhësie. Produktet që Rata Solar ofron, janë produkte me garancion nga prodhuesi/t dhe sipas standardeve Europiane e ISO.

Montim

Përveq sherbimeve tjera Rata Solar ju mundëson edhe shërbimin e montimit si shërbim ndaras ose bashkë me sherbimet tjera. I gjithë procesi i montimit të pajisjeve e sistemeve solare ofrohet nga ekipe të trajnuara, certifikuara dhe me pervojë.

Instalime Elektrike

Me ekipet tona të specializuara në fushën e energjisë elektrike e sidomos asaj bazuar nëenergji solare, ofrojmë shërbime të pa-krahasueshme të instalimeve elektrike civile dhe industriale. Këto shërbime ofrohën për klientë individual apo edhe biznese.

Projektim dhe Instalim

Shërbimi i përbashket i projektimit dhe instalimit është zgjidhja me kompakte në treg për nevoja të ngritjes dhe funksionalizimit të sistemeve me energjis solare. Për cfarëdo nevoje si për biznese ashtu edhe për klientë individualë.

Panele Solare

Rata Solar ju ofron mbështetje edhe shitje edhe vetëm për panele solare. Të gjitha panelet solare që blihen dhe montohen përmes Rata kanë garancion dhe mbështetje nga prodhuesi dhe janë sipas standardeve të fundit të industrisë solare.

Energji Termike

Shërbime të specializuara të projektimit, instalimit dhe mbështetjes për projektet e shfrytëzimit të energjisë termike edhe me pompa termike. Rata Solar është në dispozicionin tuaj edhe për nevoja të projekteve që bazohën në energji termike.

Konsultime

Dhe së fundi, nëse familja juaj apo biznesi juaj ka vendosur që të investoj ose e sheh të nevojshme investimin në energji solare mirëpo ju mungon përvoja dhe njohuria në fushë. Atëhere, mos hezitoni të na kontaktoni për konsultime profesionale dhe të detajuara për nevojat tuaja.

Kalkulatori