Go green, go Rata Solar Energy


Rata punon me standarde e fundit. Panelet që përdorim janë
prodhime të standardeve Europiane të cilat sigurojnë nivel të lartë të kualitetit.

PER NE

Përvoja dhe besimi i ndërtuar për 10 vite


Rata sh.p.k. është kompani me përvojë shumëvjeçare në fushën e energjisë efiqiente, e themeluar në vitin 2010 në Prishtinë.

Aktiviteti kryesor është projektimi dhe instalimi i rrjetit elektrik, në veçanti energjisë efiqiente diellore dhe energjisë termike. Qëllimi i kompanisë është që klientëve tanë potencial të ju ofrojmë produkte kualitative dhe shërbime cilësore. Bëjm montimin e energjisë solare në shtëpi private dhe objekte industriale, në tregun e Kosovës jemi të parët që ofrojmë sistemin e pompimit të ujit përmes paneleve diellore nga kompania Italiane NSTEC.

AKTIVITETET E FUNDIT

Ne ofrojme sherbime me teknologjinë e fundit solare.

125

Kontraktime të suksesshme për projekte madhore.

10

Vite përvojë në tregun lokal dhe rajonal.

MISIONI

Energjinë e ripërtritshme ta përhapim në çdo familje dhe industri në Kosovë.


Tashmë stafi ynë është shtuar dukshëm, mbi 20 punëtorë të kualifikuar dhe të organizuar. Rata sot është pjesë e projekteve më të rëndësishme në vend, në fushën e energjisë së ripertritshme


  • Investimi në trajnime dhe certifikime të stafit
  • Investimi në teknologjitë dhe trendet e fundit
  • Bashkëpunim i ngushtë dhe profesional me klientet
  • Vizita dhe pjesmarrje në ngjarjet dhe zhvillimet e fundit në rajon dhe Europë
Kalkulatori