Telefoni

Mobil:
+383-44 608 736
24/7

Na shkruani

Email zyre:
info@ratasolar.com

Orari i punes

Hene - Shtune
09:00 AM - 06:30 PM
Diele: Mbyllur

Shitjet

Kontakti personal:
Hasim Musliu
hasim.musliu@ratasolar.com +383-49 815 500

KONTAKTI

Plotesoni formen
per te derguar mezazh direkt.

    Faleminderit per bashkepunimin!


    Rata Solar e cmon kohen tuaj.

    Na shkruani apo kontaktoni per konsultime dhe informata shtese per projekte te reja apo ekzistuese.

    Kalkulatori