SHERBIMET

Shërbime të specializuara të energjisë solare
të detajuara për nevojat e familjes apo biznesit tuaj.


Projektim

Projektim për projekte të cfarëdo madhësie, projektim deri në detaje.

Shitje

Shitje të pajsisjeve përcjellëse për sistemet e energjisë solare Off-Grid dhe On-Grid.

Montim

Rata Solar ju mundëson edhe shërbimin e montimit si shërbim ndaras ose bashkë me sherbimet tjera.

Instalime Elektrike

Shërbime të specializuara të instalimeve elektrike civile dhe industriale.

Projektim dhe Instalim

Zgjidhja kompakte, projektim bashkë me instalim për nevoja të ngritjes dhe funksionalizimit të sistemeve me energji solare.

Panele Solare

Mbështetje edhe shitje edhe vetëm për panele solare.

Energji Termike

Shërbime të projektimit, instalimit dhe mbështetjes për projektet të energjisë termike.

PER NE

Pervoja dhe besimi i ndertuar per 10 vite


Rata sh.p.k. është kompani me përvojë shumëvjeçare në fushën e energjisë efiqiente, e themeluar në vitin 2010 në Prishtinë.

Aktiviteti kryesor është projektimi dhe instalimi i rrjetit elektrik, në veçanti energjisë efiqiente diellore dhe energjisë termike. Kompania RATA gjithnjë është zhvilluar falë seriozitetit dhe përkushtimit profesional. Qëllimi i kompanisë është që klientëve tanë potencial të ju ofrojmë produkte kualitative dhe shërbime cilësore me perkushtimin me te madh te mundeshem.


PER NE

192

Projekte të përfunduara në instalimet e energjisë solare Off-Grid dhe On-Grid.

85

Produkte me garancion dhe sipas teknologjisë së fundit.

125

Kontraktime të suksesshme për projekte madhore.

10

Vite përvojë në tregun lokal dhe rajonal.

Konsultime