Kush jemi ne?

Adresa e webfaqes sone eshte: http://ratasolar.com.

Ç’fare te dhenash personale mund te mbledhim dhe pse i mbledhim?

Komentet

Kur vizitorët lënë komente në webfaqe, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, dhe gjithashtu adresën IP të vizitorit dhe agjentin e përdoruesit të shfletuesit, për të ndihmuar në zbulimin e spamit.

Cdo varg anonimizues i krijuar nga adresa juaj e emailit (e quajtur gjithashtu një hash) mund të ofrohet në shërbimin Gravatar për të parë nëse po e përdorni. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është në dispozicion këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia e profilit tuaj është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Media

Nëse ngarkoni imazhe në uebfaqe, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të vendndodhjes të ngulitura (EXIF GPS). Vizitorët në uebfaqe mund të shkarkojnë dhe nxjerrin çdo të dhënë për vendndodhjen nga imazhet në uebfaqe.

Cookies

Nëse lini një koment në faqen tonë, mund të vendosni të ruani emrin tuaj, adresën e emailit dhe uebfaqen në cookie. Këto janë për lehtësinë tuaj në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni detajet tuaja përsëri kur lini një koment tjetër. Këto cookie do të zgjasin për një vit.

Nëse vizitoni faqen tonë të hyrjes, ne do të vendosim një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookie-t. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe fshihet kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të regjistroheni, ne gjithashtu do të vendosim disa cookie për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe zgjedhjet e ekranit tuaj. Cookie-t e hyrjes zgjasin për dy ditë, dhe cookies e opsioneve në ekran zgjasin për një vit. Nëse zgjidhni “Mos harroni mua”, hyrja juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookies e hyrjes do të hiqen.
Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përfshin të dhëna personale dhe thjesht tregon ID e postës së artikullit që sapo redaktove. Skadon pas 1 dite.

Përmbajtja e integruar nga faqet e internetit të tjera

Artikujt në webfaqe mund të përfshijnë përmbajtje të ngulitur (psh. Video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e integruar nga uebfaqet e tjera sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar uebfaqen tjetër.

Këto uebfaqe mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin cookie-t, të përfshijnë ndjekjen shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë bashkëveprimin tuaj me atë përmbajtje të ngulitur, përfshirë ndjekjen e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e ngulitur nëse keni një llogari dhe jeni regjistruar në atë faqe interneti.

Me kë i ndajmë të dhënat tuaja?

Ne mund të ndajmë të dhënat tuaja me ofruesit e shërbimeve të palëve të treta, të tilla si për qëllime analitike, me Google, ose shërbime të tjera të gjurmuesve të analitikës që punojnë me platforma të tjera të mediave sociale si Facebok dhe Youtube. Për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni.

Sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja?

Nëse lini një koment, komenti dhe metadata e tij ruhen pafundësisht. Kjo është kështu që ne mund të njohim dhe aprovojmë çdo koment komenti vijues automatikisht në vend që t’i mbajmë ato në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne gjithashtu ruajmë informacionin personal që ata ofrojnë në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shohin, modifikojnë ose fshijnë informacionin e tyre personal në çdo kohë (përveç nëse nuk mund të ndryshojnë emrin e tyre të përdoruesit). Administratorët e faqes në internet gjithashtu mund të shohin dhe modifikojnë atë informacion.

Çfarë të drejtash keni mbi të dhënat tuaja?

Nëse keni një llogari në këtë webfaqe, ose keni lënë komente, mund të kërkoni që të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që kemi në lidhje me ju, duke përfshirë çdo të dhënë që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkoni që ne të fshijmë çdo të dhënë personale që kemi në lidhje me ju. Kjo nuk përfshin të dhëna që ne jemi të detyruar t’i ruajmë për qëllime administrative, ligjore ose sigurie.

Ku i dërgojmë të dhënat tuaja?

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi automatik të zbulimit të spamit.

Informacionet per kontakt

Për çdo pyetje apo kerkesa, ju lutemi na kontaktoni në info@ratasolar.com.

Konsultime